data Plays- data du simpelthen opføre
Teatermasker

Skuespil

Teaterforlaget data Plays er primært beregnet til at udgive skuespil og andre forestillinger, som ikke finder nåde for de etablerede teaterforlags øjne.

Gennemsyn

Manuskripter til forestillingerne er dannet i PDF-format, således at interesserede brugere kan hente hele teksten for at læse den i ro og mag, før beslutning om opførelse tages.

Gennemsyn af manuskripterne er derfor gratis.


Opførelsesafgift

Når du har hentet et skuespil ned til din egen computer og læst det igennem - og har besluttet dig for at ville opføre det - kontakter du forlaget og får en aftale om den opførelsesafgift, som skal betales for at opføre skuespillet x antal gange.

På siden 'Hent skuespil' kan du se de grundlæggende afgifter for hvert skuespil. Disse gælder for 1-10 opførelser ved amatøreteatre eller skole-/efterskole-/fritids-hold. Flere opførelser eller opførelser på professionelle teatre m.m. kræver en en speciel aftale om afgift og så bliver det noget dyrere.

Tillid

data Plays er altså baseret på tillid. Tillid til at du - når du vil opføre et af vores stykker - fortæller os det, og laver en aftale med os om, hvad der skal betales i opførelsesafgift (og hvornår og hvordan).

Rollehefter

Du printer/kopierer selv det nødvendige antal rollehefter.

Skuespillene forefindes ubeskåret i PDF-udgave og er tilrettet til udskrivning på A4-papir.

Hent skuespil / Download

Nok snak her. Nu kan du gå videre til at hente skuespil hjem, så du kan læse dem og finde det rette stykke til jeres næste forestilling.

God fornøjelse

Gå til toppen af siden


Teatermasker

Reklame

Hovedparten af de skuespil m.m., som data Plays udgiver, er skrevet af
Jens E.Hansen.

Læs mere om vor hovedforfatter