data Plays- data du simpelthen opføre
Teatermasker

Før fløjten lyder

Stykke for 6 mænd

af Jens E.Hansen
2003

< Tilbage


Resumé af handlingen


Handlingen finder sted i et læskur/en skurvogn på en landevej nordøst for Ringsted. Tidspunktet er Kr.Himmelfartsdag mellem 12 og 14. Klokken 16 starter landspokalfinalen i Parken i København, hvor slaget skal stå mellem fodboldklubberne "FC København" og "Silkeborg".

En DSB-bus forulykker på vej fra Ringsted mod Roskilde, da chaufføren forsøger at undgå at køre en schæferhund ned. Bussen rammer en lav mur og kan ikke køre længere. Chaufføren slåes bevidstløs. Bussens fem passagerer er tre venner på vej til landspokalfinale i Parken i København, en forretningsmand samt en indbrudstyv på vej hjem fra indbrudsturné i Ringsted.

De seks søger ly i skuret, mens de venter på at blive reddet, men ventetiden bliver noget længere, end de kunne have drømt om, for dels virker mobiltelefonerne pludselig ikke, dels kommer der slet ingen andre biler eller mennesker fordi stedet??

Derfor er de meget alene - og dermed også meget tæt på hinanden - i det lille skur.

En af mændene er meget opsat på at komme til pokalfinalen, og det lykkes ham at komme på tværs af resten af det lille selskab, mens de venter.

Det giver en række sammenstød, som afslører mangt og meget om, hvad der foregår inde i mænd.

Se / Hent manuskriptet
foer-floejten-lyder.pdf

< Tilbage Til toppen < Forsiden


Teatermasker